Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Les Rois Vagabonds

Activitat: Cultural
Informació:
Les Rois Vagabunds són clowns tradicionals o clowns nous? Abans de res, són poetes en acció, segons la bella formulació d’en Henry Miller. En el seu espectacle ens donen ales per recórrer una part del nostre camí d’humanitat. Els clowns no interpreten una comèdia. Si tenen un nas vermell, la cara pintada de blanc i roba extravagant és per revelar-la millor. Pantomima, acrobàcies, música... Les Rois Vagabunds parlen un llenguatge universal. Sigui el que un sigui, un vell filòsof o un nen petit, un es sorprèn, es meravella, es riu, es commou. L’art del clown va molt més enllà del que un pensa: és el mirall còmic de la tragèdia i el mirall tràgic de la comèdia.


BERENEM A L'AUDITORI
Anticipada: 10€
*Entrada gratuïta en compra anticipada amb el carnet Super3 i per als menors d’edat amb el carnet TR3SC
*Una hora abans de l’espectacle els assistents podran berenar al hall del teatre acompanyats de música o tallers!
Preu: 15
Compra on-line
Quan: 10 de novembre
Horari: 18:00h. - 19:30h.
Organitza: AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Maldita Nerea

Les tortugues tenen nom de dona i Maldita Nerea també. Sota aquest criteri, el del costat femení que tots portem dins, sorgeix amb força Ballarina, el setè àlbum d’aquest projecte musical en constant evolució. La dona apareix com a eix fonamental de les emocions, sempre en positiu, sempre transcendent i esperançadora. Des que va debutar amb Quart creixent (2003), i molt especialment des que va irrompre amb estrèpit amb El secret de les tortugues (2007), Jorge Ruiz li ha donat a tots els seus treballs un sentit conceptual. Defensa amb les seves cançons la necessitat de fer-nos la vida el més senzilla possible (Fàcil, 2011), però també de realitzar un esforç introspectiu que ens ajudi a entendre'ns millor. Així va néixer Mira dins (2014), el seu últim disc fins a la data. I ara, amb Ballarina, proposa un homenatge a la dona. O, millor dit, a la manera de ser de la dona.

L’Auditori & Teatre
Anticipada: 24€

Preu: 30.
Compra on-line
Quan: 16 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.

M'agrades a les fosques

M’agrades a les fosques de Rosa Ponsarnau, és un projecte de la Companyia 8 que va iniciar el seu recorregut la primavera del 2008. Va ser un procés intens on les idees anaven sorgint i els personatges anaven creixent mica en mica. Ara, 10 anys després, per celebrar que la Companyia 8 porta una dècada pujant als escenaris, posen a escena la seva primera obra. És una bona manera de tancar un cicle i de revisar els inicis. Tot un repte per a tota la companyia.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.
Preu: 12.
Compra on-line
Quan: 22 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.