Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Dr. Ricefield

Activitat: Cultural
Informació:
Dr. Ricefield simbolitzen el blues cuinat a casa, al Delta de l’Ebre. Fan allò que els agrada, a la seva manera, tal i com es fan els arrossos típics del Delta, on cada família té la seva pròpia recepta. Dr. Ricefield fa de les seves visites mèdiques un petit homenatge a aquest gènere i als seus músics en temes de collita pròpia i algunes ‘per-versions’ dels més grans. Un quartet arrossaire que transmet vivències de les Terres de l’Ebre i fantasies existencials a través de personatges i situacions imaginàries que porta la diversió a l’escenari a ritme del blues més fresc i modern. Es defineixen com a ‘una banda de directe’ amb una relació amb el públic que es fa imprescindible per a l’èxit del concert.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.

Preu: 12 euros
Compra on-line
Quan: 08 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.
Organitza: AUDITORI DE CORNELLÀ
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Maldita Nerea

Les tortugues tenen nom de dona i Maldita Nerea també. Sota aquest criteri, el del costat femení que tots portem dins, sorgeix amb força Ballarina, el setè àlbum d’aquest projecte musical en constant evolució. La dona apareix com a eix fonamental de les emocions, sempre en positiu, sempre transcendent i esperançadora. Des que va debutar amb Quart creixent (2003), i molt especialment des que va irrompre amb estrèpit amb El secret de les tortugues (2007), Jorge Ruiz li ha donat a tots els seus treballs un sentit conceptual. Defensa amb les seves cançons la necessitat de fer-nos la vida el més senzilla possible (Fàcil, 2011), però també de realitzar un esforç introspectiu que ens ajudi a entendre'ns millor. Així va néixer Mira dins (2014), el seu últim disc fins a la data. I ara, amb Ballarina, proposa un homenatge a la dona. O, millor dit, a la manera de ser de la dona.

L’Auditori & Teatre
Anticipada: 24€

Preu: 30.
Compra on-line
Quan: 16 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.

M'agrades a les fosques

M’agrades a les fosques de Rosa Ponsarnau, és un projecte de la Companyia 8 que va iniciar el seu recorregut la primavera del 2008. Va ser un procés intens on les idees anaven sorgint i els personatges anaven creixent mica en mica. Ara, 10 anys després, per celebrar que la Companyia 8 porta una dècada pujant als escenaris, posen a escena la seva primera obra. És una bona manera de tancar un cicle i de revisar els inicis. Tot un repte per a tota la companyia.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.
Preu: 12.
Compra on-line
Quan: 22 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.