Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Concert de Miquel Gusi i ‘l’Habitació del costat’ a l’Auditori

Activitat: Altres
Informació: Dues propostes acull l’Auditori de Cornellà aquest cap de setmana. La primera a la Sala2.cat, divendres a partir de les 21, amb el concert de Miguel Gusi.I dissabte, 19 d’octubre podrem gaudir de l’obra de teatre ‘L’habitació del costat’. Un drama extravangant i divertit dirigit per Julio Manrique
Quan: Fins el 19 d´ octubre
Organitza: AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

Més informació

Dades del llocAUDITORI DE CORNELLÀ
Adreça: C/ d'Albert Einstein, 51
Barri: Almeda
Telèfon: 93474 02 02
Email: auditori@procornella.cat
Web: http://www.auditoricornella.com/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

Maldita Nerea

Les tortugues tenen nom de dona i Maldita Nerea també. Sota aquest criteri, el del costat femení que tots portem dins, sorgeix amb força Ballarina, el setè àlbum d’aquest projecte musical en constant evolució. La dona apareix com a eix fonamental de les emocions, sempre en positiu, sempre transcendent i esperançadora. Des que va debutar amb Quart creixent (2003), i molt especialment des que va irrompre amb estrèpit amb El secret de les tortugues (2007), Jorge Ruiz li ha donat a tots els seus treballs un sentit conceptual. Defensa amb les seves cançons la necessitat de fer-nos la vida el més senzilla possible (Fàcil, 2011), però també de realitzar un esforç introspectiu que ens ajudi a entendre'ns millor. Així va néixer Mira dins (2014), el seu últim disc fins a la data. I ara, amb Ballarina, proposa un homenatge a la dona. O, millor dit, a la manera de ser de la dona.

L’Auditori & Teatre
Anticipada: 24€

Preu: 30.
Compra on-line
Quan: 16 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.

M'agrades a les fosques

M’agrades a les fosques de Rosa Ponsarnau, és un projecte de la Companyia 8 que va iniciar el seu recorregut la primavera del 2008. Va ser un procés intens on les idees anaven sorgint i els personatges anaven creixent mica en mica. Ara, 10 anys després, per celebrar que la Companyia 8 porta una dècada pujant als escenaris, posen a escena la seva primera obra. És una bona manera de tancar un cicle i de revisar els inicis. Tot un repte per a tota la companyia.

SALA2.CAT
Anticipada: 10 euros
*Consumició gratuïta a la Fragua (Vistalegre, 40) de regal.
Preu: 12.
Compra on-line
Quan: 22 de novembre
Horari: 21:00h. - 22:30h.