Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Nit de Jazz amb sopar - Petits concerts a l'Orfeó Catlaònia

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran
Informació: Helena Camps Trio & Alkalin Quintet

Helena Camps Trio: És una formació basada en un trio de veu, trompeta i guitarra que neix de manera natural quan el trompetista Pol Omedes sovint és convidat a tocar en concerts del duet que formaven Rai Paz i Helena Camps. Després de repetir diversos cops, s'adonen que Pol Omedes complementa a la perfecció el dúo, i decideixen reconvertir-se en un trio que comparteix una passió en comú: el jazz. El seu repertori inclou majoritàriament temes del gran cançoner americà (Great American Songbook), alguns standards de jazz i alguns temes provienents de Sud-Amèrica con boleros o Bossa Nova.

Alkalin Quintet: De la necessitat d'escriur música original i compartir-la sorgeix Alkalin Quintet. Un projecte fresc i lliure de complexos estilístics amb composicions escrites expressament per al col·lectiu. El resultat és un repertori heterogeni carregat d'energia on afloren les influències comunes i la veu pròpia del quintet.
Àlvar Monfort - Trompeta, Nil Villà - Saxo Tenor, Carles Guitiérrez - Guitarra Elèctrica, Pau Lligadas - Contrabaix, Pep Mula- Bateria.
Preu: 5'00,- € (Socis de l'Orfeó: 3'00,- €)
Quan: 12 d´ octubre
Horari: 21:00h. - 22:30h.
Organitza: ORFEÓ CATALONIA
Documents:
Flyer
Programa

Imatges:


Dades del llocORFEÓ CATALÒNIA
Adreça: C/ de Torras i Bages, 62
Barri: Pedró
Telèfon: 93 376 55 02
Web: http://orfeocatalonia.blogspot.com.es/


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

POP (CHINARRO) amb Satélites i Bastante - Petits concerts a l'Orfeó Catlaònia
SatléLites, som una banda pop de Cornellà de Llobregat (Barcelona) formada en el 2015 amb reminiscències del Indie i el Shoegaze dels 90 i una eclèctica motxilla musical de tots els seus compoments que dóna l'essència a un so molt personal, so SatéLites. Una potent base rítmica i un punyent trio de guitarres emboliquen unes lletres profundes que segur no et deixarà indiferent.
Components: Francis Liñán veu i guitarra, David Linán guitarra, Paco Dotes guitarra, Javier Bermejo bajo i David Colomera bateria.

Bastante: La Banda treurà nou disc al gener de 2020 'Ganar en perder' és el seu títol. Un grapat de cançons on resideix la capacitat d'adaptació i resistència al temps. Bastante són energia, melodies i ritmes ballables amanits amb lletres anguloses i ombrejades entre diàlegs de guitarra.
"Energia exuberants, il•lusió en les seves lletres, influències ben obtingudes que beuen per igual de l'indie dels 80 i els 90, sinceritat i confiança damunt de l'escenari, aptitud, frontman, ball, mutabilitat i molta, molta actitud"
Preu: Anticipada 5'00,- €, el dia del concert 7'00,- € (Socis de l'Orfeó: 5'00,- €)
Quan: Del 16 de novembre al 17 de novembre
Horari: 21:30h. - 00:30h.

Teatre Companyia Enric Borràs presenta "Lluny de Nuuk"
Preu: 5'00,- €
Quan: 17 de novembre
Horari: 18:00h. - 19:15h.

La Nit del Llop amb Care Santos
Sopar i tertulia literària sobre "Tot el bé i tot el mal" amb l'autora, Care Santos.
Més informació i inscripcions: ernesto@projecte-loc.org
Quan: 21 de novembre
Horari: 21:00h. - 23:00h.