Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Correfoc Infantil i correfocs adults

Activitat: Cultural
Informació: El foc serà el protagonista per a grans i petits. A les 20.30 el correfoc infantil amb els "Diablets de Cua" i a les 21.30h els correfocs per als més grans amb Diables de Cornellà, Colla de Dialbes "Cua de Drac" del Foment de Cultura Popular
Quan: 27 de setembre
HORARI: 20:30h.
Organitza: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL BARRI PADRÓ

Més informació

Dades del lloc


ESPAI ESPAI CIUTAT,
Barri: Cornellà

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 1

REDUCCIÓ D'ACTIVITATS A LA CIUTAT

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat va prendre el mes de març una sèrie de mesures preventives per contenir l'expansió del coronavirus (COVID-19), en el marc de la declaració de l'estat d'alarma per part del govern espanyol.

Des de l'inici del desconfinament, s'han començat a aixecar progressivament algunes restriccions. De tota manera, continua vigent una sèrie de limitacions, amb l'objectiu d'evitar les aglomeracions de persones i així reduir les possibilitats de contagi.

Entre aquestes, cal destacar la suspensió dels actes a l'espai públic i en instal·lacions municipals, amb caràcter general, fins al 31 d'agost, i que s'ha prorrogat fins al 31 de desembre. Afecta tant actes institucionals públics, com actes, festes i concentracions privades a l'espai públic o les instal·lacions municipals.

La informació recollida en aquesta agenda està subjecta als canvis provocats per aquestes limitacions. Consulteu actualitzacions a la web municipal.
Quan: Fins el 31 de desembre