Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Enric Montefusco en Concert

Activitat: Cultural
Informació: Després d’abraçar la música popular al seu celebrat debut en solitari “Meridiana”, Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó al seu nou àlbum “Diagonal” on planteja un suggerent joc conceptual entenent l’àlbum com l’altra cara de “Meridiana”.

Més directe i transversal que mai, l’ex lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i també política.

Preu: 10,25€
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 22:00h. - 23:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa Cornellà Escènica Set-Des 2019


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

III FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLÀ
L'Associació Microcornella Teatre organitza el III Festival de Microteatre de Cornellà. El festival se celebrarà dissabte 19 i diumenge 20 d'Octubre de 2019, de 19.30h a 21.00h a l'Auditori Sant Ildefons de Cornellà. El festival comptarà amb dues companyies convidades, La companyia convidada dissabte serà Un mago en tu vida que ens presentarà l'obra "22 centímetros", i compartira cartell amb "Guardar la Roba" de la Cia. Santorini, "Jo desconegut, el micromusical" de la Cia. Mercancia, "Intensa i Irracional" de la Cia. Escotillo Teatre, i "Mégot per terre" de la Cia. Vintperquatre. Diumenge noves sessions de microteatre amb la Companyia convidada Impro Acatomba que ens oferirà el seu màgic i espectacular show d'improvisació, l'obra "Ethika" de la Cia. Peixopeixeres, "Las Navidades de nuestras vidas" de la Cia. Ensemble, "Un cuento Xino" de la Cia. Kamaleonik, i "Fora de Norma" de la Cia. Capsula de Teatre. L' opinió del públic serà molt important per votar i seleccionar les dues obres que formaran part de la programació de la sala 2 de l'Auditori de Cornellà. No us quedeu sense la vostra entrada!! Reserveu ara enviant un correu a festivalmicroteatrecornella@gmail.com, indicant a l'assumpte "reserva d'entrades", o enviant un WhatsApp al número 680320246. Us hi esperem!!
Preu: Gratuït
Quan: Del 19 d´ octubre al 20 d´ octubre
Horari: 19:30h. - 21:00h.

Enric Montefusco en Concert
Després d’abraçar la música popular al seu celebrat debut en solitari “Meridiana”, Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó al seu nou àlbum “Diagonal” on planteja un suggerent joc conceptual entenent l’àlbum com l’altra cara de “Meridiana”.

Més directe i transversal que mai, l’ex lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i també política.

Preu: 10,25€
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 22:00h. - 23:30h.