Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Enric Montefusco en Concert

Activitat: Cultural, Juvenil
Informació: Després d’abraçar la música popular al seu celebrat debut en solitari “Meridiana”, Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó al seu nou àlbum “Diagonal” on planteja un suggerent joc conceptual entenent l’àlbum com l’altra cara de “Meridiana”.

Més directe i transversal que mai, l’ex lider d’Standstill sublima la seva proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una insubornable consciència poètica i també política.

Preu: 10,25€
Quan: 25 d´ octubre
Horari: 22:00h. - 23:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA
Documents:
Programa Cornellà Escènica Set-Des 2019


Dades del llocAUDITORI SANT ILDEFONS
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 2

McEnroe en Concert
Després de l’aclamat disc amb The New Raemon: “Lluvia y truenos” (2016), guanyador del premi MIN al millor àlbum pop, de l’aventura en solitari del seu cantant amb “Esperanza” (2017) i la BSO de la pelicul.la “Los amores cobardes”(2018) amb la que van estar seleccionats pels Goya, tornen amb el seu 6è àlbum d’estudi, titulat “La distancia”on seva linealitat indie-rock d’ànima americana adquireix ,per moments, una musicalitat extra respecte a gravacions anteriors, sense perdre la personalitat i la intenció del grup en un repertori sostingut i cada vegada millor entonat pel seu líder, Ricardo Lezón.
Preu: 10,25€
Quan: 14 de desembre
Horari: 22:00h. - 23:30h.

Espectacle "Set Up" de la Cia. Los Barlou
Fascinats per la pompa de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi d’octogenàries. Alguns titllarien l’espectacle de meta circ (circ dins del circ), nosaltres li diem passar una bona estona. I està comprovat. Passin i vegin!

Edat recomanada: Tots públics.

Preu: 5,10€
Quan: 15 de desembre
Horari: 12:00h. - 13:00h.