Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Ballada de sardanes i mostra de cultura popular

Activitat: Cultural
Informació: A la plaça de l’Església hi haurà la ballada de sardanes i mostra de cultura popular, en el marc de la Fira de Santa Llúcia. Podreu fer els vostres donatius i aportacions en benefici de la marató de TV3.
Organitza: Amics de la Sardana de Cornellà
Quan: 16 de desembre
Horari: 11:30h. - 12:30h.
Organitza: AMICS DE LA SARDANA DE CORNELLA

Dades del lloc


PL DE L'ESGLÉSIA,
Barri: Centre

Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

ALL-INCLUSIVE - Cia. UNA i UNA
La figura del guiri sol ser el blanc de les nostres burles. Però, què passa quan nosaltres som els guiris? Quan viatgem i, sense voler, reproduïm el clixé que tant ens fa riure?
Són preguntes que planteja aquesta proposta, amb molta energia i sentit de l’humor.
Preu: Gratuït
Quan: 24 de març
Horari: 12:00h. - 12:15h.

EPHIMERA - Paloma Hurtado
Ephimera vol posar rostre a les persones que viuen al carrer.
L’espectacle neix de la inquietud de dues creadores, una coreògrafa i una artista plàstica, que entenen l’art com a eina per fer-nos obrir les ments, respectar la diferència i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.
Preu: Gratuït
Quan: 24 de març
Horari: 12:20h. - 12:43h.

CONSEQÜÈNCIES - Cia. Moveo
CONSEQÜÈNCIES, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim.
CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten.
M'he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc retrobar el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres.
I tu? Què mires?
Preu: Gratuït
Quan: 24 de març
Horari: 12:50h. - 13:23h.

LA MUJER HABITADA - Leonor Leal
El llenguatge flamenc de Leonor Leal, la mirada contemporània de Víctor Zambrana i l’univers artístic de Joaquín Jara es donen la mà en una peça de carrer sobre el cos femení que, com un arbre, enfonsa les seves arrels a la terra ferma i s’eleva cap al firmament, connectant allò terrenal amb allò diví.

La mujer habitada és un viatge a l’interior de la identitat femenina, per mostrar-la com a font de creació.
Preu: Gratuït
Quan: 24 de març
Horari: 13:30h. - 13:50h.