La Setmana

L'Agenda amb les activitats destacades de la setmana a Cornellà de Llobregat

Aquesta setmana

destaquem a Cornellà

Campanyes

Les activitats de Cornellà agrupades en cicles
 • Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica és la programació d'arts escèniques de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Música, teatre, dansa...i un especial protagonisme de les activitats adreçades al públic infantil i familiar.

  Cornellà Escènica

  Cornellà Escènica

 • Cicle de Solidaritat i Pau

  És un cicle d'activitats pel foment de la Pau i la No violència que organitza l'Ajuntament de Cornellà, conjuntament amb ciutadans i ciutadanes, entitats de solidaritat, centres escolars i la xarxa de biblioteques de Cornellà.

  Cicle de Solidaritat i Pau

  Cicle de Solidaritat i Pau

 • Nits Insòmnia

  'Nits Insòmnia' és un programa d'oci nocturn adreçat als joves entre 16 i 35 anys, que té com a objectiu promoure una alternativa d'oci i temps lliure amb caràcter lúdic, participatiu i de relació fomentant la utilització de recursos i espais públics de què disposa la ciutat.

  Nits Insòmnia

  Nits Insòmnia

 • TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

  Ens trobem a mig camí del següent certàmen, però per fer més curta l'espera hem preparat activitats relacionades amb el món dels pallassos, adreçades a tots els públics. Entre el 13 i el 27 d'octubre podreu gaudir al carrer de l'animació i la disbauxa dels artistes del món del circ i sumar-vos a la festa Tot esperant pallassos! Enguany, aquesta edició està dedicada a la pallassa Marta Carbayo (1966-2019) que va participar al FIPC en les edicions de 2010 i 2016 i ens ha deixat el seu art, el seu somriure i la seva sensibilitat que mai podrem oblidar.

  TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

  TOT ESPERANT PALLASSOS 2019

 • Mostra del Còmic

  La Mostra de Còmic significa per a la nostra ciutat la dedicació de tot un mes a gaudir del divers món del còmic, amb l'organització d'una programació diversa que arribi a tothom, petits i grans, ja que, encara que el concurs estigui dirigit al jovent, la Mostra vol arribar a tota la ciutat per tal de donar a conèixer el divers i apassionant món del còmic.

  Mostra del Còmic

  Mostra del Còmic

 • Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

  La celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, omple Cornellà d’activitats musicals per a tots els públics. Concerts gratuïts i repartits arreu de la ciutat entre el 17 i el 25 de novembre.

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

  Festival de Música de Prop. Santa Cecília 2019

Espais destacats

Consulta les activitats que es fan a aquest espais
Parc de Can Mercader
Biblioteca Central de Cornellà
Parc Esportiu Llobregat
Parc de la Infanta

Últimes notícies

L'actualitat de Cornellà de Llobregat

CORNELLÀ SE SUMA A LA QUINZENA ROSA SOBRE LA SENSIBILITZACIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

 • Notícia destacada
 • 14-10-2019

Cornellà es mobilitza durant quinze dies per donar visibilitat i conscienciar la ciutadania sobre el càncer de mama, trobareu propostes com el pink zumba, un sopar solidari, xerrades i la 3a edició del Toca-te-les!

Més informació »

S'OBRE LA CONVOCATÒRIA CORNELLÀ OPEN FUTURE 2020

 • 14-10-2019

Els emprenedors que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se a la convocatòria del Cornellà Open Future 2020, ja que el termini per a optar a la selecció finalitza el pròxim 31 d'octubre.

Més informació »

L'ESCOLA ESPORTIVA I SOCIAL OFEREIX UN AMPLI PROGRAMA MULTIESPORTIU PER A ESTUDIANTS

 • 14-10-2019

L’Escola Esportiva Social és un projecte d’oferta multiesportiva, impulsat per l’Ajuntament de Cornellà, per tal de promocionar la pràctica esportiva entre els nens i nenes de primària (de 6 a 12 anys) i de secundària (de 13 a 18 anys) de la ciutat.

Més informació »

LA PLATAFORMA A PROP TEU MANTÉ UN CREIXEMENT SOSTINGUT DES DE LA SEVA POSADA EN MARXA

 • 14-10-2019

És una eina de comunicació directa entre l'Ajuntament i el ciutadà per resoldre petites incidències a l'espai públic

Més informació »

Bloc de l'Alcalde