Agenda Cultura \

Totes les activitats culturals a Cornellà


Filtres

   
 • Activitat entitat
 • Activitat familiar
 • Arts visuals
 • Cinema
 • Conferència
 • Cultura Popular
 • Dansa
 • Flamenc
 • Literari
 • Música
 • Pallassos
 • Taller
 • Teatre
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
11 resultats.
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Ioga per millorar la salut


Ioga suau, progressiu i amable amb les persones practicants. Està format per un enfocament holístic, contemplant la dimensió física (cos), la dimensió energètica (vitalitat, energia) i la dimensió mental (emocions i pensaments). No és necessària experiència prèvia. Dilluns de 10h a 11:30h, del 27 de gener al 16 de març. Inscripcions a partir del 7 de gener.
Taller

Quan: Fins el 27 de gener
Hora: 10:00h.
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Música en família


Espai de trobada per compartir una experiència tan natural i intrínseca com és la música. Fer música amb família suposa gaudir de l’aprenentatge musical dins de casa i alhora, és una forma de lleure per compartir amb els qui més estimem. Cantarem cançons, escoltarem música, dansarem, jugarem amb els sons, els elements musicals i els instruments, improvisarem, ens divertirem i ens relaxarem a través de massatges i cançons. I tot en família! En el cas que el nombre de sol·licituds sigui superior a l'oferta de places s'assignarà un número per ordre d'entrada. Les places s'assignaran en sorteig públic mitjançant un número de tall a partir del qual s'establiran les 10 places de cadascun dels grups. Assistència limitada a un adult per infant entre 1 i 3 anys. Dimarts de 18:15h a 19:15h, del 28 de gener al 31 de març (10 sessions). Inscripcions a partir del 7 de gener.
Activitat familiar, Taller

Quan: Fins el 28 de gener
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Zumba


Zumba és una disciplina esportiva que s'imparteix en classes dirigides en la qual es realitzen exercicis aeròbics a l'ritme de música llatina (merengue, samba, reggaeton, cumbia i salsa). Dimecres de 18:15h a 19:15h, del 29 de gener a l'1 d'abril. Inscripcions a partir del 7 de gener.
Taller

Quan: Fins el 29 de gener
On: Centre Cívic Sant Ildefons

XXXII Certamen de Poesia "Blas Infante"


El Centro Cultural Andaluz Blas Infante organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cornellà, un dels certamens de poesia més prestigiosos del nostre territori, el Certamen de Poesia "Blas Infante". Més informació: poesiablasinfante@gmail.com
Activitat entitat, Literari

Quan: Fins el 31 de gener
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Memòria i estimulació cognitiva


Impartició de tècniques i recursos que tenen com a objectiu la millora del rendiment i eficàcia en el funcionament de capacitats cognitives com la memòria, l'atenció o la percepció, entre d'altres. Dimecres de 9:30h a 11h i de 11h a 12:30h Inscripcions a partir del 7 de gener.
Taller

Quan: Fins el 05 de febrer
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Arranjaments de roba


A partir de roba i consultes realitzades pels participants i de material aportat pel tallerista, aprendrem els rudiments de la costura manual que ens permetrà resoldre alguns arranjaments i retocs de roba comuns, tal com: vores de pantalons; forats, estrips i descosits; estrènyer; escurçar; eixamplar, cosir traus i botons etc .. Dimecres 19 de febrer, de 18:30h a 20:30h. Inscripcions a partir del 7 de gener.
Taller

Quan: Fins el 17 de febrer
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Tallers i cursos del Centre Cívic de la Gavarra


Taller d’art a càrrec d’Evaristo Benítez Taller de risoteràpia a càrrec de Miguel Ángel V. Taller d’artteràpia a càrrec de Javier Galeote
Arts visuals, Taller

Quan: Fins el 31 de març
On: Centre Cívic la Gavarra

Centre Cívic Sant Ildefons: Cuines del món


Espai gastronómic de trobada i intercanvi cultural. Programació prevista: - Cuina de Colombia, 5 de febrer de 18h a 20h. - Cuina d'Uruguai, 4 de març de 18h a 20h. - Cuina sense especificar, 1 d'abril de 18h a 20h. Inscripcions a partir del 7 de gener.
Taller

Quan: Fins l' 01 d´ abril
On: Centre Cívic Sant Ildefons
No et pots perdre

Centre Cívic Sant Ildefons: Fotografia Analògica i Digital


ANALÒGICA Espai creatiu per a aprendre i gaudir de la fotografia. Oferim estudi on realitzar fotografia amb llum continua i flash, gran laboratori per revelar negatius en blanc i negre, i on positivem grans ampliacions de manera artesanal. Preu: 109,15€ (60 hores lectives) Iniciació: Dilluns i Dimecres de 18:30h a 21:30h Avançat: Dimarts i Dijous de 18:30h a 21:30h DIGITAL Adreçat a persones que volen aprofundir en conceptes tan tècnics com creatius. Parts i mecanismes de càmera, medició de llum, histograma, resolucions, formats, revelat raw, edició, pràctiques i sortides. Preu: 54,55€ (30 hores lectives) Digital Dimarts i dijous de 17h a 18:30h Places limitades • pre-inscripcions obertes (tindràs plaça assegurada en el moment que rebis la confirmació) ccsildefons@aj-cornella.cat
Arts visuals

Quan: Fins el 02 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Centre Cívic Sant Ildefons: Activitats associacions i entitats


Més informació als enllaços adjunts. CORNELL'ART TRAÇOS - Dibuix i pintura - Trobades artístiques - Exposicions CORNELLÀ PER LES DONES - Vital Gym. - Dansa Oriental. - Correcció postural a través del ball. - Sortides culturals. CENTRO CULTURAL ANDALUZ BLAS INFANTE - Sevillanes. - Flamenc. - Tai-txí. - Trobades culturals. GENT i FUTUR - Cuina pràctica - Joieria de metalls. - Sortides culturals. DANSA i RITME - Ball en línia. - Balls de saló en parella. CORNELLÀ.NET - Informàtica bàsica. EL SEMILLERO AZUL - Trobades literàries i artístiques. SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA - Cuina i hàbits saludables. - Teatre. ESPAI JOVE SANT ILDEFONS - Cuina i hàbits saludables ASOCIACIÓN ANDALUZA HIJOS DE ALMÁCHAR - Guitarra flamenca.
Activitat entitat, Relaxació, Salut, Taller

Quan: Fins el 22 de maig
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Activitats i tallers


Cuina pràctica, joieria amb metalls i esmalts, costura creativa i moda, patchwork, brodat, tall i confecció, ioga. Inscripció per trimestres.
Activitat entitat, Taller

Quan: Fins el 30 de juny
On: Centre Cívic la Gavarra